Per tercer any consecutiu, l'alumnat de l'Escola d'Hoteleria i l'Institut Marta Mata se suma a la xocolatada solidària de l'Hospital Sant Joan de Déu amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil. A més, el desembre, els joves van recaptar 308 euros amb la venda de galetes solidàries a favor de La Marató de TV3.
La gastronomia amb finalitats solidàries continua sent una de les línies de treball del programa educatiu de l'Escola d'Hoteleria del Vallès Oriental (EHVO), ubicada a la Masia El Molí de Montornès, i de l'Institut Marta Mata.
Un any més, i ja en són tres, els dos centres s'han adherit a la xocolatada solidària que l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona organitza sota el lema "Muntarem un bon cacau" en el marc del Dia Internacional del Càncer Infantil, que es commemora cada 15 de febrer.
Per això, el 19 de febrer, de 9.50 a 10.20 h, a la cafeteria de l'Institut Marta Mata, l'alumnat de 1r del cicle formatiu de grau mitjà de Cuina i Serveis en Restauració repartirà xocolata calenta i un tros de pastís. L'aportació mínima per persona serà d'1 euro i l'organització destinarà tots els beneficis a l'Hospital Sant Joan de Déu i a la seva investigació del càncer infantil.
L'esdeveniment es durà a terme amb totes les mesures sanitàries marcades per les administracions. La proposta està adreçada a l'alumnat, el professorat i les famílies dels centres.
Més de 300 euros en galetes contra la Covid-19
Per col·laborar amb la Fundació La Marató de TV3, al llarg del desembre l'EHVO i l'Institut Marta Mata van elaborar galetes que van vendre en paquets de 120 g. Amb les vendes van recaptar un total de 308 euros que destinaran íntegrament a la fundació i a la recerca sobre la Covid-19.