L’alumnat del cicles formatius de cuina i restauració de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental, ubicada a Montornès, ha elaborat galetes per recaptar fons per a La Marató de TV3, enguany centrada en la Covid-19. La ciutadania podrà comprar-ne paquets fins al 18 de desembre.
Els forns de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental (EHVO), a la Masia El Molí de Montornès del Vallès, funcionen a ple rendiment aquests dies per una causa solidària.
Els i les joves que segueixen els cicles formatius de grau mitjà de Cuina i Gastronomia i Serveis en Restauració estan preparant galetes que vendran per recaptar fons per a La Marató de TV3.
Davant l’excepcionalitat de la situació, i sota el lema “Aquest any toca a tothom”, en aquesta edició la iniciativa solidària se centra en la recerca sobre la Covid-19 i els efectes derivats del virus. Fins al 20 de desembre, la Fundació La Marató i la televisió catalana sensibilitzaran la població sobre la malaltia.
Per contribuir a la investigació, entitats, col·lectius, institucions i centres com l’EHVO recapten fons amb la venda de productes solidaris.
Els paquets de galetes solidàries de l’EHVO son de 120 g i tenen un preu de 3 euros. Estaran disponibles fins al 18 de desembre a l’Aula Restaurant de la Masia El Molí i a la cafeteria de l’Institut Marta Mata.
Col·laborant des dels fogons
Durant el desembre de l’any passat, alumnes de l’EHVO i de 3r d’ESO de l’Institut Marta Mata van treballar conjuntament per vendre galetes solidàries en favor de l’oenegé Proactiva Open Arms.
En el marc de l’assignatura “Solidaritat més sostenibilitat”, que pretén fomentar el compromís social del jovent, els i les estudiants van recaptar un total de 643 euros per a l’entitat, que es dedica al rescat de persones que travessen el Mediterrani per arribar a Europa tot fugint de conflictes bèl·lics i situacions de pobresa.
Periòdicament rebràs un e-mail amb un resum del que es publica en aquest web.