Aquest dimecres s'han presentat les postres de la Festa Major 2018 a la pastisseria Viñallonga. El projecte l'ha impulsat, per segon any consecutiu, la Penya Pere Anton amb la col·laboració del pastisser local Jaume Viñallonga.
El pastisser Jaume Viñallonga ha ideat una nova versió de les postres de la Festa Major de Montornès. Aquest any, la creació està basada en els sabors tropicals i compta amb els colors de les dues colles del municipi.
El pastís creix sobre una base de galeta d'ametlla i duu una mousse de coco que incorpora a l'interior una compota de pinya. A més, està coronat amb xocolata de fruita de la passió. El producte és baix en greixos i sucres i es podrà adquirir durant la Festa Major a la pastisseria Viñallonga.
És el segon any consecutiu que la Penya Pere Anton i la pastisseria Viñallonga col·laboren per dotar la gran festa del municipi d'unes postres que integren gastronomia i cultura popular. L'objectiu és presentar, cada any, noves creacions.
La presentació de les postres s'ha dut a terme aquest dimecres a la pastisseria Viñallonga i ha comptat amb la presència de l'alcalde, José A. Montero; la regidora de cultura, Helena Ollé; representants de la Penya Pere Anton i el creador del pastís, Jaume Viñallonga, Premi al millor jove artesà alimentari innovador 2017.
Periòdicament rebràs un e-mail amb un resum del que es publica en aquest web.