En el sopar popular de dissabte es van repartir 525 racions de 26 receptes d'arreu, elaborades pel mateix veïnat de Montornès Nord.
Guisats del Senegal, el Marroc o Cuba han compartit espai a taula amb receptes de nombrosos punts de la geografia espanyola. Era el "Tastamons", una iniciativa de l'Oficina del barri i la Comissió de Convivència, integrada per veïns i entitats de Montornès Nord, que va aplegar, dissabte al vespre, prop de dues-centes persones, entre organitzadors i començals, a la plaça del Poble.
En total es van repartir 525 racions de plats com el Txep, una recepta senegalesa elaborada amb peix, verdures i arròs; Bat But marroquí, un panet farcit de carn picada i pebrots, o Arròs Congrí, originari de Cuba i elaborat amb "frijoles" i costella. Al costat d'això, pollastre amb escamarlans, bunyols de bacallà, empedrat, "espetos" (sardines), salmorejo, croquetes... i així fins a 26 receptes aportades pel mateix veïnat i que es van acabar en un tres i no res.
La vetllada, presidida pel bon ambient i la conversa, es va cloure amb una sessió de cinema familiar a la fresca amb la pel·lícula "Vaiana".
Novament l'intercanvi cultural i la gastronomia, de la mà
No ha estat la primera vegada que la cultura del menjar ha servit a Montornès Nord per aplegar persones d'orígens ben diferents a l'entorn de la mateixa taula. L’any passat ja es va dur a terme un taller culinari per compartir i aprendre receptes que va concloure amb el sopar “Sabors del món”, que també va tenir una molt bona acceptació.
Periòdicament rebràs un e-mail amb un resum del que es publica en aquest web.