CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Hotelers, restauradors i productors saluden l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental

Hotelers, restauradors i productors saluden l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental

05/04/2016

Aquest dilluns s’ha presentat a representants dels diversos sectors de la restauració els nous cicles de grau mitjà de l’Institut Marta Mata, dedicats a la Cuina i Gastronomia, i als Serveis en Restauració, que s’imparteixen a l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental, a les instal·lacions de Montornès.

L’alcalde de Montornès, José A. Montero, i el director de l’Institut Marta Mata, Ramon Coma, van apropar, ahir a la tarda a diversos gremis i col·lectius relacionats amb la cuina i l'hoteleria, l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental, que pretén ser una referència a la comarca i de la qual destaca la seva Aula Restaurant, ubicada a la Masia El Molí, que serveix perquè els estudiants puguin posar en pràctica, amb clientela real, el que han après a la classe.

En aquest primer curs, el cicle de Cuina i Gastronomia compta amb 20 estudiants i el de Serveis de Restauració en té 15.

A més de presentar les instal·lacions, la trobada tenia com a objectiu cercar línies de col·laboració entre l’escola, amb expectatives de creixement ja que és possible que el curs vinent s’incorpori l’especialitat de pastisseria, i els diversos gremis associats que apleguen hotelers, restauradors i productors.

Bona acollida entre els professionals

Entre les persones assistents havia l’alcalde d’Alella i president del Consorci DO Alella, Andreu Francisco, acompanyat de la gerent del consorci, Laura Nadeu; Esther Garcia, de l’Àrea de Promoció Econòmica i Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental; el president del Gremi d’Hoteleria del Vallès Oriental, David Vázquez; Carles Diaz, productor de Bolet Ben Fet; diversos representants de Cuina VO, un col·lectiu de cuiners i de restauradors que promouen productes de proximitat, i representants dels establiments de restauració local, La Grapa i El Lucerón, i el cap de cuina de la Fonda Europa.

Arxivat a: Educació, Promoció Econòmica
Un moment de la visita a les instal·lacions de l'Escola d'Hoteleria
Presentació de l'Escola d'Hoteleria als representants dels diversos gremis
La cuina de l'escola
Aperitiu preparat pels estudiants
Edifici de l'escola
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona