Tres pastisseries del poble s’han posat d’acord i han creat un pastís dedicat al musical la "Remençada". Es vendrà tots els divendres i dissabtes fins al 7 de juny, el dia de l’estrena de l’espectacle.
Les pastisseries Elena, Viñallonga i el Forn de la Bòbila han dissenyat una recepta pròpia i original per elaborar la coca de la Remençada. Està feta de massa de brioix, amb guarniment d'ametlla, i farciment de crema, nous i panses.
Es vendrà els divendres i dissabtes fins al 7 de juny, el dia de l’estrena d’aquest gran espectacle que es representarà en moviment des de la plaça dels Remences fins a la plaça de Pau Picasso, i que compta amb la participació de prop de 200 veïns, entre actors, tècnics i col·laboradors.
Remençada i coca, un cop l'any
La Remençada s’ha concebut com un espectacle anual i també ho serà la presència de la coca a les pastisseries. La intenció és començar a vendre-la cada any un mes abans de la representació. El musical aspira a convertir-se en una cita anual ineludible en el panorama cultural català, i la coca, en el pastís característic del poble.
Periòdicament rebràs un e-mail amb un resum del que es publica en aquest web.