Fins al 31 de març encara es poden degustar els menus elaborats i acompanyats amb raïn i vins de la DO Alella. Els restaurants montornesencs Braseria la Teja de Bronce, Casablanca, Lucerón, Masia Can Sala i Nomar participen un any més en les jornades.
Durant aquest mes de març Montornès participa en les VII Jornades Gastronòmiques del vi de la DO Alella que tenen l'objectiu de mostrar la riquesa gastronòmica del territori i els vins produïts a la Denominació d'Origen d'Alella..
Els municipis presents en aquesta setena edició de les jornades, a més de Montornès, són: Alella, Arenys de Munt, Cabrils, Canet de Mar, El Masnou, Martorelles, Montgat, Pineda de Mar, Premià de Mar, la Roca del Vallès, Santa Susanna, St. Fost de Campsentelles, Teià, Tiana, Vallromanes, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt.
A Montornès els restauradors de la Braseria la Teja de Bronce, Masia Can Sala, Nomar, Casablanca i Lucerón ofereixen als seus clients menús especials confeccionats amb el vi i el raïm de la DO d'Alella.
Periòdicament rebràs un e-mail amb un resum del que es publica en aquest web.