De d’aquest divendres i fins el 10 d’abril, Montornès participa en les Jornades gastronòmiques del vi de denominació d’Origen Alella. Els restaurants montornesencs Braseria La Teja de Bronce, Masia Can Sala, Nomar, Casablanca i Lucerón s’han adherit a les jornades.
Montornès s'uneix als municipis d'Alella, Cabrils, El Masnou, Montgat, Premià de Mar, Pineda de Mar, St. Fost de Campsentelles, Teià, Tiana, Vilanova del Vallès , Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar per a l'organització de l'edició d'enguany de les Jornades Gastronòmiques del Vi de la DO Alella. Les jornades sobrepassen enguany el territori DO amb la incorporació de Pineda de Mar i Vilassar de Mar.
L'objectiu de la proposta, que enguany arriba a la sisena edició, és mostrar la riquesa gastronòmica del territori i els excel·lents vins produïts a la Denominació d'Origen d'Alella.
Des d’aquest divendres i fins el 10 d’abril els restauradors de la Braseria La Teja de Bronce, Masia Can Sala, Nomar, Casablanca i Lucerón ofereixen als seus clients menús especials confeccionats amb el vi i el raïm de la DO d'Alella.
Hi ha vins i caves d'Alella Vinícola elaborats amb raïm de la zona de Vinyes Velles i de la casa Parxet, creats amb els fruits de les vinyes de Can Galbany.
Periòdicament rebràs un e-mail amb un resum del que es publica en aquest web.