CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > 2a Caminada infantil i inclusiva

2a Caminada infantil i inclusiva

Dia i hora: dissabte 05/10/2024 a les 9:30

Lloc: Sortida des del recinte firal

L'Associació Excursionista Lleure Montornès organitza una nova caminada familiar amb caràcter inclusiu. En aquesta ocasió la jornada inclourà un taller a Mons Observans, un taller de circ al pati de l'Escola Marinada i una botifarrada popular.

La Caminada infantil i inclusiva de l'Associació Excursionista Lleure Montornès arriba a la segona edició! Enguany l'activitat serà el dissabte 5 d'octubre. A diferència de l'any passat, que va tenir lloc entre la plaça de Pau Picasso i els boscos del Parc de la Serralada Litoral, en aquesta ocasió l'escenari triat és el barri de Montornès Nord.

Hi haurà dues opcions per iniciar el recorregut de manera conjunta: a les 9.30 h des del recinte firal i a les 10 h des del camí d'entrada a Mons Observans, al Vial Nord. Des del recinte firal el recorregut serà d'uns 2 km aproximadament, mentre que la pujada al jaciment des del camí d'entrada serà de 400 metres aproximadament. Des d'aquest darrer punt hi haurà persones usuàries que pujaran a Mons Observans en cadira adaptada Joëlette.

Precisament, a les 10.30 h, l'assentament romà acollirà un taller de recerca arqueològica per a les famílies a càrrec del Departament de Patrimoni de l'Ajuntament de Montornès.

Ja a les 12 h, al pati de l'Escola Marinada es durà a terme un taller de circ a càrrec de la companyia Tusikcirc.

Per acabar, la Comissió de Festes de Sant Joan prepararà una botifarrada popular. Caldrà adquirir els tiquets prèviament per 6 euros (inclou botifarra i beguda).

Per a més informació i formalitzar les inscripcions gratuïtes (també per als tiquets del dinar) podeu adreçar-vos a l'Associació Excursionista Lleure Montornès, al telèfon 609 185 088 o al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

La proposta compta amb la col·laboració de l'Ajuntament, l'associació DiverMON i la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya.

Arxivat a: Esportiva, Infantil, Lúdica, Social
Cartell de l'activitat.
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona