CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > 2n DegustART: Taller de pintura i degustació

2n DegustART: Taller de pintura i degustació

Dia i hora: dissabte 28/09/2024 a les 11:00

Lloc: Centre Juvenil Sputnik (c. del Molí, 28)

El jovent podrà participar en un taller on pintarà mentre degusta diversos vins. En aquesta edició, l'activitat comptarà amb la col·laboració del sommelier Diego Ortiz i el guiatge de l’artista Kamma Marlo.

Per segon any consecutiu, el Centre Juvenil Sputnik acollirà el DegustArt, una jornada dedicada a la pintura i la degustació de vins.

Es tracta d’una de les propostes escollides per l’Assemblea Jove +18 dels pressupostos participatius Kosmos del Departament de Joventut. El taller està adreçat a joves d’entre 18 i 30 anys i tindrà lloc el dissabte 28 de setembre, d’11 a 13.30 h.

Durant la sessió es farà una cata de vins de Km 0, ecològics i vegans amb maridatge, sota la guia del sommelier Diego Ortiz, de la Gourmet-Teca de Montornès. També hi haurà la possibilitat de consumir begudes no alcohòliques.

De la part artística se n’ocuparà la il·lustradora i muralista Kamma Marlo, que ajudarà les persones participants a pintar el seu propi quadre.

Es podran formalitzar les inscripcions fins al 19 de setembre al Centre Juvenil Sputnik. El cost de la inscripció és de 5 euros. Com que les places són limitades, es crearà una llista d’espera. Més informació, al WhatsApp 673 532 609 o al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

 

Arxivat a: Juvenil
Imatge de promoció del DegustArt 2024
Imatge de promoció del DegustArt 2024
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona