CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Sortida al camp de futbol de l'Espanyol

Sortida al camp de futbol de l'Espanyol

Dia i hora: dijous 26/09/2024 a les 16:00

Lloc: Sortida des del Centre Juvenil Sputnik i l'Espai Cultural Montbarri

Les persones aficionades al futbol podran veure el partit entre l'Espanyol i el Villarreal que tindrà lloc el 26 de setembre al camp de l'equip blanc-i-blau.

Un any més, el futbol tornarà a estar present en les activitats sorgides dels pressupostos participatius Kosmos del Departament de Joventut, concretament de l'Assemblea Jove 12 - 17.

El 26 de setembre els i les joves podran veure el partit entre l'Espanyol i el Villarreal que es disputarà al camp de futbol de Cornellà de Llobregat.

La sortida serà a les 16 h des del Centre Juvenil Sputnik i a les 16.10 h des de l'Espai Cultural Montbarri. La tornada serà cap a les 22 h.

Per assistir-hi caldrà apuntar-se a través del web del Departament de Joventut a partir del 17 de setembre i fins que s'esgotin les places. El preu de la sortida és de 20 euros. Gràcies als pressupostos participatius es cobreixen les despeses de l'autobús.

Per confirmar la plaça caldrà portar l’autorització signada a qualsevol dels dos centres juvenils. Excepcionalment per a aquesta sortida no es farà un sorteig, sinó que es cobriran les places per ordre d’arribada.

 

 

Arxivat a: Esportiva, Juvenil
.
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona