CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Festival d'estiu de la Hermandad Nuestra Señora del Carmen i canvi de vara

Festival d'estiu de la Hermandad Nuestra Señora del Carmen i canvi de vara

Dia i hora: Del dissabte 20/07/2024 al diumenge 21/07/2024

Per celebrar el Dia de la Mare de Déu del Carme, la Hermandad Nuestra Señora del Carmen organitza una festa final de temporada amb diverses actuacions de música i dansa, entre altres activitats.

El cap de setmana del dissabte 20 i diumenge 21 de juliol la Hermandad Nuestra Señora del Carmen de Montornès durà a terme diverses activitats al poble per celebrar el Dia de la Mare de Déu del Carme.

Les propostes començaran el 20 de juliol amb el Festival d'Estiu. A partir de les 20 h, davant la seu de l'entitat al carrer de la Casa Nova, hi haurà música i ball en directe i servei de bar a preus populars. El públic podrà veure actuacions dels grups de ball, les classes de castanyoles i el cor de la Hermandad. L'entrada és gratuïta.

Ja a l'endemà, el 21 de juliol, es durà a terme el canvi de vara i la missa interparroquial a la parròquia Mare de Déu del Carme. Serà a les 11 h. Per acabar, a les 20 h es donarà inici a una processó pels carrers de Montornès Nord.

AFECTACIONS EN EL TRÀNSIT A MONTORNÈS NORD

  • El carrer de la Casa Nova, en el tram entre el carrer de les Hermanas de la Virgen Niña i el carrer d’Antonio Machado, romandrà tallat al trànsit des de les 8 hores del dia 18/07/2024 a les 22 hores del dia 21/07/2024. Tampoc s’hi podrà estacionar i
  • Hi haurà talls esporàdics de trànsit als carrers d’Antonio Machado,  Federico Garcia Lorca, Carles Riba i de la Llibertat, durant el pas de la processó de la Hermandad Ntra. Sra. del Carmen. La sortida de la processó és a les 20 hores del dia 21/07/2024 i té una durada aproximada d’una hora i mitja.
Arxivat a: Cultural, Sociocultural
Cartell de l'activitat.
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona