CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Parlem de llibres: "Per què ser feliç quan podries ser normal?", de Jeanette Winterson

Parlem de llibres: "Per què ser feliç quan podries ser normal?", de Jeanette Winterson

Dia i hora: dimarts 04/06/2024 a les 18:00

Lloc: Biblioteca de Montornès (c. de Can Parera, 34)

El llibre "Per què ser feliç quan podries ser normal?", de Jeanette Winterson, centrarà la tertúlia Parlem de llibres d'aquest mes a la Biblioteca, la darrera del curs.

Les persones aficionades a la literatura es retrobaran a la Biblioteca el 4 de juny, a les 18 h, per reflexionar al voltant del llibre Per què ser feliç quan podries ser normal?, de Jeanette Winterson. Es tracta de la darrera sessió del curs.

Sinopsi: "Quan la jove Jeanette Winterson va confessar a la seva mare adoptiva que s’havia enamorat d’una noia, va rebre una resposta que la marcaria per sempre més: «Per què ser feliç quan podries ser normal?». Aquesta és la història d’una dona que no es rendeix. La història d’un esperit lliure que es va refugiar en els llibres i en la recerca de l’afecte per superar els obstacles imposats per un món que no acceptava la seva manera de viure. Llibre de memòries, autobiografia, oda al poder guaridor de la literatura, aquest és un testimoni colpidor sobre una infantesa escanyada per una mare autoritària i cruel. Una obra impregnada d’un humor ferotge que ens permet acompanyar una autora que busca incansablement la felicitat. Reflexiva i generosa, Jeanette Winterson exposa les seves vivències i reivindica l’amor com la millor llar on viure."

L'escriptor Raimon Portell conduirà la sessió. Les tertúlies tenen com a objectiu compartir impressions sobre un mateix llibre per enriquir la lectura individual amb nous matissos.

L'activitat és gratuïta i requereix d'inscripció prèvia al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), al telèfon 93 568 65 30 o a les xarxes socials de la Biblioteca.

 

Arxivat a: Cultural, Sociocultural
Portada del llibre
Portada del llibre
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona