Dia i hora: dimecres 04/09/2019 a les 11:30
Lloc: Pastisseria Viñallonga (c. de Jacint Verdaguer, 3)
La Penya Pere Anton en col·laboració amb el pastisser local Jaume Viñallonga presentarà les postres de la Festa Major 2019 en un acte que tindrà lloc a la pastisseria Viñallonga
Per tercer any consecutiu, la Penya Pere Anton i el pastisser montornesenc Jaume Viñallonga col·laboren en la creació de les postres de la Festa Major, un element propi, característic i de qualitat que integra gastronomia i cultura popular, consolidat ja com a part de la festa gran de Montornès.
Enguany destaca la inspiració en unes postres de procedència francesa que combinen fruita fresca i productes làctics. També, com a novetat, el sabor de la Festa Major s'estén a altres productes.
A més, i seguint la línia encetada en la passada edició, la recepta torna a ser baixa en sucres i en greixos.
Periòdicament rebràs un e-mail amb un resum del que es publica en aquest web.