CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Covid-19

Covid-19

Opcions

Notícies per data

  1. Un moment del taller de gimnàstica per a la gent gran
    08/10/2020
    Aquesta setmana s’han reprès els tallers presencials de gimnàstica i les sessions d’informàtica i alfabetització en línia. També aquests dies, el departament municipal de Serveis Socials ha tornat a posar en marxa activitats educatives adreçades a infants i joves, com els cursos de lectoescriptura o el projecte Fem Els Deures.
    Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut, Educació, Serveis Socials, Covid-19
  2. .
    02/10/2020
    El Ple Municipal va aprovar, en la sessió del 2 d'octubre de manera inicial, el pressupost municipal de 2020 amb el suport dels grups municipals Montornès en Comú i Més per Montornès.
    Arxivat a: Ajuntament, Covid-19
  3. Eli Carrillo i Raquel Peña, dues integrants del grup impulsor de l'Associació Globus pels Valents
    02/10/2020
    Les persones que han visitat la mostra “Teixint Solidaritat” durant la Festa Major s’han endut algunes de les mascaretes elaborades per les cosidores de la xarxa a canvi d’un donatiu. La recaptació íntegra, destinada a l’entitat Globus pels Valents, servirà per a la lluita contra el càncer infantil.
    Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut, CuidemnosMontornès, Covid-19
  4. Un integrant de l'organització del Club Futbol Montornès pren la temperatura a un espectador
    30/09/2020
    Aquests dies, els espais de pràctica esportiva de Montornès han reprès l’activitat amb l’assistència de públic. Per regular els accessos, els clubs controlen la temperatura a l’entrada i, un cop a les grades, senyalitzen els seients fora de servei amb adhesius de la campanya #CuidemnosMontornès.
    Arxivat a: Ajuntament, Promoció de la Salut, Esports, Covid-19
  5. Fotograma del vídeo "Mi crush es Montornès"
    17/09/2020
    La campanya "Mi crush es Montornès" promou l'ús de la mascareta entre el jovent com a mitjà per preservar el poble i cuidar-nos els uns als altres. Es repartiran 1.000 mascaretes higièniques reutilitzables personalitzades amb el logotip del departament de Joventut. També s'ha editat un vídeo i material gràfic que es difondrà principalment a través de les xarxes socials.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Joventut, Covid-19
  6. Control de temperatura abans d'accedir al recinte escolar
    14/09/2020
    Les mesures de prevenció de contagis de la Covid-19 han presidit l'inici de curs als centres d'ensenyament de Montornès. Un total de 1.620 alumnes han assistit al primer dia de classe a Infantil i Primària, i 907 a ESO i Batxillerat. També hi ha a l'entorn d'una seixantena d'alumnes als cicles formatius de grau mitjà i 24 al Pla de Transició al Treball.
    Arxivat a: Educació, Covid-19, Covid-19 i Escola
  7. Reunió amb les entitats esportives a la Carpa Polivalent El Sorralet.
    10/09/2020
    Les entitats esportives han reprès els entrenaments a les instal·lacions municipals seguint el protocol que l’Ajuntament ha decretat en els darrers dies. Actualment els clubs treballen en la redacció d’un document propi per adequar la seva activitat a la normativa vigent.
    Arxivat a: Esports, Promoció de la Salut, Covid-19
  8. Imatge gràfica de la Festa Major 2020
    09/09/2020
    El programa de la Festa Major s'ha concentrat en 24 actes. Els centrals tindran lloc entre el 18 i el 21 de setembre. Els actes presencials tenen aforament limitat i per assistir-hi caldrà reservar plaça al portal entrades.montornes.cat. Les mesures especials en matèria de salut pública per evitar la propagació de la COVID-19 han condicionat tota la programació.
    Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes, Infància, Joventut, Covid-19, CuidemnosMontornès
  9. Presentació del Pla COVID19, a Can Saurina
    31/07/2020
    Avui l'alcalde, José A. Montero, i els regidors, Jordi Delgado i Natalia Segura, han presentat el Pla que agrupa 106 mesures per afrontar les conseqüències socials i econòmiques causades per la crisi sanitària. La despesa es situa a l’entorn de 850.000 euros.
    Arxivat a: Ajuntament, Covid-19, Covid-19 i Establiments
  10. Equip informador del departament de Salut Pública
    24/07/2020
    L’Ajuntament manté actius dispositius que vetllen pel compliment de les mesures de prevenció i seguretat. El departament de Salut Pública, el Servei de Mediació Ciutadana, la Policia Local i els serveis tècnics de l’àrea del Territori es coordinen per fer seguiment del compliment de les mesures acordades pel consistori.
    Arxivat a: Ajuntament, Promoció de la Salut, Seguretat ciutadana, Via pública, Covid-19
Anterior Pàgina 7 de 16 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona