CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Covid-19

Covid-19

Opcions

Notícies per data

  1. #cuidemnosmontornes
    17/04/2020
    La xarxa de voluntariat que s'ha creat a Montornès per fer front a la crisi de la Covid-19 creix i batega al ritme de les necessitats del veïnat. Més de 150 persones hi col·laboren, bé donant suport a la població més vulnerable, bé fabricant mascaretes, pantalles i bates.
    Arxivat a: Ciutadania, Serveis Socials, Covid-19, CuidemnosMontornès
  2. Sessió en directe de GAP a Youtube amb Juan
    17/04/2020
    El Complex Esportiu Les Vernedes ofereix des d'aquesta setmana classes en directe obertes a través del seu canal de YouTube. L'oferta inclou diverses disciplines en diversos moments del dia i incorpora una sessió diària d'entrenament. Els horaris es publicaran setmanalment.
    Arxivat a: Esports, Covid-19, CuidemnosMontornès
  3. .
    16/04/2020
    El Servei de Mediació Ciutadana realitza aquests dies seguiment telefònic dels casos oberts durant l’any i dels casos detectats durant el període d'estat d'alarma. També ha elaborat una petita guia de consells per mantenir una bona convivència a casa.
    Arxivat a: Ciutadania, Seguretat ciutadana, Covid-19, Covid-19 i Espai Públic, CuidemnosMontornès
  4. Alex Villa, 1r en categoria sub-10, jugant des de casa (Foto: Club d'Escacs Montornès)
    14/04/2020
    Tot i l’estat de l’alarma, el Club Escacs Montornès ha mantingut el seu ritme de treball amb tornejos interns. Fruit d’aquesta constància, en els darrers dies, Alex Villa i Arnau Salvans s’han fet amb dos podis en el I Campionat de Catalunya d’Edats on-line.
    Arxivat a: Esports, Educació, Covid-19
  5. .
    12/04/2020
    L'alcalde de Montornès ha respost la carta que ha enviat el president de la Generalitat als màxims responsables municipals. Montero demana al govern de la Generalitat que faci costat als Ajuntaments per treballar tots plegats en aquests difícils moments i que es reforcin totes les polítiques públiques.
    Arxivat a: Ajuntament, Covid-19
  6. Control policial al carrer de Can Parellada
    10/04/2020
    Coincidint amb els dies festius de Setmana Santa, tots els cossos de seguretat han reforçat els dispositius per impedir desplaçaments a segones residències, incomplint les mesures de confinament imposades pel coronavirus.
    Arxivat a: Ajuntament, Promoció de la Salut, Via pública, Covid-19, Covid-19 i Espai Públic, CuidemnosMontornès
  7. .
    09/04/2020
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Cooperació, Promoció de la Salut, Cultura i festes, Educació, Esports, General, Gent Gran, Igualtat, Infància, Joventut, Medi Ambient, Ocupació, Patrimoni històric, PII Montornès Nord, Promoció Econòmica, Seguretat ciutadana, Serveis Socials, Via pública, Covid-19, CuidemnosMontornès
  8. Els cartells serveixen per posar en comó oferiments i necessitats
    09/04/2020
    El projecte #cuidemnosmontornes s'estén també a les comunitats veïnals . L'Ajuntament ha preparat cartells molt simples perquè es puguin imprimir a casa i penjar a les escales per facilitar l'intercanvi d'ajut entre els veïns i veïnes d'una mateixa comunitat. Si no teniu mitjans per imprimir-lo, comuniqueu-ho al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o per Whatsapp al 667 94 70 51.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Cooperació, Promoció de la Salut, Cultura i festes, Educació, Esports, General, Gent Gran, Igualtat, Infància, Joventut, Medi Ambient, Ocupació, Patrimoni històric, PII Montornès Nord, Promoció Econòmica, Seguretat ciutadana, Serveis Socials, Via pública, Covid-19, CuidemnosMontornès
  9. Horts socials al tram final de l’avinguda del Riu Mogent (Imatge d'arxiu)
    07/04/2020
    Els hortolans de Montornès podran accedir als seus horts per fer la collita sempre que es tracti de productes de subsistència o si hi tenen animals. En el cas dels horts socials de l'av. del Riu Mogent, es permetrà l'accés els dimarts i dijous, de 10 a 14 h i sempre sota control de personal municipal.
    Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut, Via pública, Covid-19, CuidemnosMontornès
  10. Lots de material escolar bàscic per als infants que no en tenen
    07/04/2020
    Aquest dimarts s'han lliurat 55 lots de material escolar a infants del municipi de famílies vulnerables. Dijous es farà el lliurament de 139 targetes moneder atorgades pel Consell Comarcal i per Probitas. El 25 de març ja es van lliurar 392 targetes moneder als infants beneficiaris de beques menjador aprovades per la Generalitat.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Serveis Socials, Covid-19, CuidemnosMontornès
Anterior Pàgina 13 de 16 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona