CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obert el termini per presentar candidatures als premis LISMIVO 2023

Obert el termini per presentar candidatures als premis LISMIVO 2023

18/09/2024

Fins al 7 d’octubre, les empreses del Vallès Oriental poden presentar les seves candidatures a la VIII edició dels Premis Lismivo, que distingeixen la responsabilitat social corporativa de les empreses i la seva tasca a favor de la inserció laboral de persones amb diversitat funcional.

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha obert la convocatòria de la VIII edició dels Premis Lismivo.

El guardó reconeix les empreses del Vallès Oriental que promouen la igualtat d'oportunitats per a persones amb diversitat funcional mitjançant l'ocupació, aplicant criteris com la contractació de persones amb discapacitat, durada dels contractes i pràctiques d'inclusió laboral. També es valoren aspectes de responsabilitat social corporativa, com la compra a centres especials d'ocupació i l'ús d'energia sostenible.

El premi exclou els centres especials de treball i empreses d'inserció. Les empreses guanyadores reben una Dona d'Aigua, l'escultura característica elaborada pel Taller Alborada, i un publireportatge en la premsa comarcal. La iniciativa forma part de la Xarxa Lismivo que té l’objectiu de fomentar la inclusió laboral.

Es poden presentar les candidatures fins al 7 d’octubre en el registre electrònic del Consell Comarcal mitjançant una instància genèrica. 

Arxivat a: Promoció Econòmica
Imatge de la convocatòria dels Premis Lismivo
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona