CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Pere Antons i Bartomeus ja tenen les seves pròpies cerveses de la Festa Major 2024

Pere Antons i Bartomeus ja tenen les seves pròpies cerveses de la Festa Major 2024

10/09/2024

A la tercera edició de la fira de la cervesa artesana Birrafest, celebrada dissabte, l’empresa Cervesa del Montseny i les penyes Pere Anton i Els Bartomeus van donar a conèixer les dues begudes d’aquest any. El veïnat les pot adquirir a una quinzena d’establiments del poble.

La Festa Major 2024 ja té cerveses artesanes oficials. Per tercer any consecutiu, les penyes Pere Anton i Els Bartomeus han promogut aquesta iniciativa per acostar el veïnat a la cultura cervesera i més concretament a la cervesa artesana, un sector que aposta per l’economia de proximitat i pels productes naturals.

Dues cerveses per tastar

De nou cada penya té la seva pròpia cervesa artesana. Enguany l’empresa Cervesa del Montseny n’ha elaborat dues. D’una banda, la dels Pere Antons és una cervesa Marzen d’estil lager que resulta més suau i, com que és torrada, recorda a sabors com els fruits secs, els cereals i el pa torrat.

D’altra, la cervesa de la Penya Els Bartomeus és una IPA que, pel llúpol, resulta més afruitada i té un toc amarg al final de tastar-la.

Les llaunes d’aquest any tenen un disseny del montornesenc José Manuel Gavilán, també creador de la imatge de la Festa Major d’enguany. A més, com a novetat, cada llauna conté un codi QR que les persones consumidores poden consultar per saber si han guanyat premis com lots de cervesa.

El Birrafest, el dia de la cervesa artesana

Com no podia ser d’una altra manera, les penyes Pere Anton i Els Bartomeus han donat a conèixer les cerveses de la Festa Major 2024 a la tercera edició de la fira de la cervesa artesana Birrafest, celebrada dissabte a la plaça de Pau Picasso i que compta amb el suport del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.

A més de la presentació de les begudes, durant tota la tarda i fins a la mitjanit el públic va poder tastar fins a 40 cerveses diferents de set cerveseres de renom. També hi van haver tasts de cervesa amb maridatge de formatges, així com espectacles: una sessió de contes a càrrec de Contes de mandarina, un karaoke i concerts amb Proyecto Píharo i Preachers.

Arxivat a: Cultura i festes, Promoció Econòmica
Les cerveses de la Festa Major 2024.
Un moment del 3r Birrafest.
L'alcalde, José A. Montero; Marifé González, de la Penya Els Bartomeus; Xavier Pereira, de Cervesa del Montseny; Jorge Martínez, de la Penya Pere Anton; i el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Delgado, a la presentació de les cerveses.
El cerveser Andrés López, de La Pirata Brewing, en un moment del Birrafest.
Un moment de la presentació de les cerveses de la Festa Major 2024.
Un moment del 3r Birrafest.
Contes de mandarina al 3r Birrafest.
Concert amb Proyecto Píharo al 3r Birrafest.
Un moment del 3r Birrafest.
Karaoke al 3r Birrafest.
Concert amb Preachers al 3r Birrafest.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona