CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Pa, postres i gelats: el menú de la Festa Major 2024

Pa, postres i gelats: el menú de la Festa Major 2024

06/09/2024

A les postres creades per la pastisseria Viñallonga i als gelats de Can Tomàs enguany se’ls ha afegit el pa de la Festa Major, elaborat per Cal Forner. Aquests productes gastronòmics són una iniciativa de les penyes Pere Anton i Els Bartomeus per apropar el comerç a les festes.

Un any més, la Festa Major té productes gastronòmics propis elaborats per comerços locals a petició de les penyes Pere Anton i Els Bartomeus. Al llarg d’aquesta setmana el veïnat ha pogut conèixer en primícia les creacions artesanals en diversos actes de presentació als mateixos establiments. Les elaboracions tenen en comú el fet que comparteixen el color groc dels Pere Anton i el color verd de Els Bartomeus.

Cal Forner se suma al projecte amb el pa

Tot i que altres anys Cal Forner ha creat el pa de la Festa Major de manera particular, en aquesta ocasió s’ha sumat a la iniciativa de les dues penyes i ha presentat dos productes: un pa groc fet amb farina de blat de moro, cúrcuma i pipes de girasol, i un altre verd en què s’han utilitzat espinacs i vuit tipus de llavors diferents. Els dos contenen massa mare pròpia.

El veïnat podrà comprar el pa de la Festa Major 2024 a partir del dijous 12 de setembre.

8 anys de postres de Festa Major a la Viñallonga

Per vuitè any consecutiu, l’equip de la pastisseria Viñallonga ha preparat unes postres especialment per Festa Major. La creació d’enguany està fet a partir de 10 elaboracions i conté ingredients com l’ametlla, el mango, la xocolata i la llimona. De nou, torna a ser baixa en sucres. La presentació de les postres està inclosa en el llistat de productes que la pastisseria elabora dins del seu 50è aniversari.

Les postres de la Festa Major estan a la venda des d’aquest divendres.

Gelats grocs i verds per refrescar-se durant les festes

Igual que l’any passat, Can Tomàs ha proposat els seus gelats de limoncello i mojito com a gelats oficials de la Festa Major. També n’ha fet dues versions sense alcohol.

En aquest cas els gelats estan a la venda durant tot l’any.

Arxivat a: Cultura i festes, Promoció Econòmica
Els productes gastronòmics de la Festa Major 2024.
La regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez, i l'alcalde, José A. Montero, amb professionals de Cal Forner i representants de les penyes Pere Anton i Els Bartomeus.
Presentació del pa de la Festa Major 2024.
La regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez, i l'alcalde, José A. Montero, amb professionals de la pastisseria Viñallonga i representants de les penyes Pere Anton i Els Bartomeus.
Presentació de les postres de la Festa Major 2024.
La regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez, i l'alcalde, José A. Montero, amb professionals de Can Tomàs i representants de les penyes Pere Anton i Els Bartomeus.
Presentació dels gelats de la Festa Major 2024.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona