CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La gent gran podrà inscriure's en línia als tallers per primera vegada

La gent gran podrà inscriure's en línia als tallers per primera vegada

05/06/2024

Fins al 19 de juny romandrà obert el termini d’inscripció als tallers de gimnàstica, dansa, ioga, llengua, manualitats i informàtica. Per primera vegada es podran sol·licitar telemàticament a través del web de l’Ajuntament o bé presencialment als dos casals de la gent gran.

Un cop celebrada la cloenda de les activitats anuals pel benestar de la gent gran a la plaça de Pau Picasso, l’Ajuntament posa fil a l'agulla i obre la inscripció de les propostes del curs 2024-25.

Les persones grans amb carnet de pensionista tenen a l’abast un ampli ventall de tallers gratuïts: gimnàstica, gimnàstica adaptada, sevillanes, balls en línia, ioga, Entrena Ment (memòria), català, castellà i informàtica. Una de les novetats del proper curs és la possibilitat de fer manualitats al Casal de la Gent Gran Nord.

Entre aquest dimarts i el 19 de juny es podran fer les inscripcions. Les places de les activitats en què se superi l'oferta es distribuiran en un sorteig que es durà a terme el 25 de juny a les 12 h, a la Sala d'Actes de l'Ajuntament. El mateix dia, a la tarda, es penjaran les llistes definitives als dos casals de la gent gran. Al setembre, s'obrirà un segon termini i les places s'ocuparan per ordre d'arribada de les sol·licituds. Per al curs 2024-25, s'ofereixen 752 inscripcions. 

Enguany, per primera vegada, hi ha l’opció d’apuntar-se als tallers de manera telemàtica a través de l’enllaç relacionat. Les inscripcions també es poden formalitzar presencialment als dos casals de la gent gran en els següents horaris:

  • Casal de la Gent Gran Centre: Dilluns 10, de 16 a 18.30 h; dimarts 11, dilluns 17 i dimarts 18, de 9 a 12.30 h.
  • Casal de la Gent Gran Nord: Dijous 6, de 9 a 12.30 h; dimecres 12 i dimecres 19, de 9 a 12.30 h i de 16 a 18.30 h.

Només es pot realitzar una inscripció per persona amb una sol·licitud de com a màxim tres activitats.

La gent gran, ben activa durant tot l’any

A l'inici del curs 2023-24 es van ofertar un total de 731 places per a la totalitat de les activitats. Abans de l’octubre de 2023 s’hi van apuntar un total de 367 persones, mentre que 60 veïns i veïnes es van incorporar als tallers durant el curs. A més d’exercitar la memòria i el cos, a través de les formacions, la gent gran comparteix espais per socialitzar.

Va ser en aquest curs ja passat que es va promoure l'ús de WhatsApp entre l'alumnat per millorar la difusió de la informació i la comunicació.

 

Arxivat a: Gent Gran
Taller d'informàtica al Casal de la Gent Gran Centre. (imatge d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona