CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nova acció formativa de l'OPEC per millorar la digitalització de les persones que busquen feina

Nova acció formativa de l'OPEC per millorar la digitalització de les persones que busquen feina

20/05/2024

La propera acció serà una càpsula formativa sobre com fer tràmits amb l’administració pública. Tindrà lloc el proper 6 de juny a l’OAC Centre. Es poden fer les inscripcions telemàticament.

El Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament ha programat una nova acció formativa en el marc del projecte de digitalització de les persones en recerca activa de feina impulsat pel Consell Comarcal.

El curs, que és gratuït, estarà dedicat a la tramitació amb l’administració pública i en concret amb organismes com el SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) i el SEPE (Servicio Público de Empleo Estatal).

La formació tindrà lloc el 6 de juny, de 9.30 a 11.30 h, a les instal·lacions de l’OAC Centre (c. de Sant Isidre, 11-13). Les persones que vulguin participar-hi han d’estar inscrites com a demandants de feina a la xarxa XALOC i han d’emplenar el següent formulari

Formació continuada en l’àmbit de la digitalització

La que es durà a terme el juny és la tercera acció formativa d’enguany dedicada a millorar les capacitats tecnològiques i digitals de les persones en recerca activa de feina.

El més de gener es va dur a terme un curs dedicat a les borses de treball en línia, en què van participar 11 persones, i el març se’n va dur a terme un altre dedicat a la signatura digital i l’IdCat Mòbil, amb 12 participants.

Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
Acció formativa sobre borses de treball en línia (Foto: OPEC. Gener de 2024)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona