CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’equip Riu Mogent de l’Escola Mogent es classifica per a la fase estatal del torneig de futbol “Salid y disfrutad”

L’equip Riu Mogent de l’Escola Mogent es classifica per a la fase estatal del torneig de futbol “Salid y disfrutad”

20/05/2024

Les noies de Montornès han guanyat la final de la fase regional de l’esdeveniment després de superar les de Banyoles, mentre que l’equip masculí de l’Escola Can Parera s’ha quedat a la semifinal. La final estatal de la competició serà el 2 de juny a Igualada.

La fase regional del torneig de futbol “Salid y disfrutad” ha acabat amb un triomf per a les montornesenques participants. L’esdeveniment, celebrat aquest diumenge al matí al Cruyff Court del parc socioesportiu de Montornès Nord, comptava amb la participació de dos equips escolars del poble i ha acabat amb la victòria per a les noies del Riu Mogent, de l’Escola Mogent.

L’equip local ha superat el Banyoles a la final per 3 gols a 1, proclamant-se així campió femení de la fase regional. Pel que fa als nois, el guanyador ha estat l’equip de Badia del Vallès. Els Rayo de l’Escola Can Parera han caigut a semifinals després de perdre per 2 a 1 davant el Cerdanyola.

D’aquesta manera, les noies del Riu Mogent s’han classificat per disputar la fase estatal el 2 de juny a Igualada. Els infants guanyadors jugaran la final europea, prevista entre el 6 i el 8 de setembre a París.

A més dels equips de Montornès, Badia del Vallès i Banyoles, el certamen també ha comptat amb jugadores i jugadors de Terrassa, Cerdanyola i Lloret de Mar.

El torneig “Salid y disfrutad” és una proposta promoguda per la Fundació Johan Cruyff i se celebra anualment a tots els Cruyff Courts d’arreu d’Europa. El torneig té un format de 6 contra 6, amb partits de 10 minuts cadascun. Un dels objectius del campionat és fomentar el joc net i l’esportivitat per davant de la competitivitat, així com el respecte a les persones contrincants. Per això, entre els premis també n’hi ha un al respecte. A la fase regional de Montornès, l’equip femení de Banyoles i el masculí de Cerdanyola han rebut la distinció.

Igual que a la fase local, celebrada el 7 d’abril també al Cruyff Court de Montornès, una desena de joves dels serveis comunitaris dels instituts del poble han col·laborat amb l’activitat.

És el segon any que l’equipament montornesenc acull les etapes locals i regionals del torneig. L’any passat l’equip Cebolletas FC, de l’Escola Can Parera, es va classificar per a la fase estatal i va arribar fins a la semifinal.

Arxivat a: Esports
L'equip femení de l'Escola Mogent de Montornès, guanyador de la fase regional. (imatge: Ester Molina)
L'equip masculí de Badia del Vallès, guanyador de la fase regional. (imatge: Ester Molina)
Un moment del torneig.
Un moment del torneig.
Un moment del torneig.
Un moment del torneig.
Un moment del torneig.
L'equip femení de Banyoles, premi al respecte. (imatge: Ester Molina)
L'equip masculí de Cerdanyola, premi al respecte. (imatge: Ester Molina)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona