CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Noves accions formatives del programa “Les entitats al dia”

Noves accions formatives del programa “Les entitats al dia”

02/05/2024

Aquest any les associacions locals podran seguir quatre cursos sobre temàtiques diverses: conscienciació i prevenció de violències sexistes, certificats digitals, organització d’esdeveniments i sol·licitud de subvencions.

El Departament de Participació Ciutadana ha organitzat una nova edició del programa formatiu Les entitats al dia, adreçat al teixit associatiu del municipi. Des del 2015 es duen a terme cursos per millorar la gestió funcional de les associacions i dels projectes que impulsen, així com assessorament i acompanyament.

Un any més, s’ha concretat l’oferta formativa a partir de les necessitats detectades pels departaments municipals i en base a les demandes de les mateixes entitats. En aquesta ocasió s’oferiran quatre cursos presencials a l’Hotel d’Entitats del carrer de Blas Infante a càrrec de professionals de l'Ajuntament.

El primer d’ells tindrà lloc el 8 de maig, de 19 a 21 h, i està anomenat Consciència i acció contra la violència sexista en l’organització d’esdeveniments. Es tractaran aspectes com els diferents tipus de violència sexista, les estratègies per prevenir-les i els recursos disponibles per fer-hi front.

La segona formació d’aquesta edició està centrada l’obtenció del certificat digital, una eina que vincula les dades de verificació de signatures i confirma la identitat de les persones electrònicament. Serà el 3 de juliol, a les 19 h.

Un cop passat l’estiu, el 16 d’octubre, a les 18.30 h, es durà a terme el tercer curs de l’any. Les persones assistents aprendran a organitzar un esdeveniment des de la planificació inicial fins a la posada en marxa de l’activitat en sí.

Finalment, el quart i darrer curs del programa versarà sobre la sol·licitud i justificació de subvencions municipals. A la sessió es donaran a conèixer les diverses fases dels ajuts, els passos necessaris per sol·licitar-los i estratègies per justificar-los de manera correcta. La formació serà el 27 de novembre a les 19 h.

Les inscripcions són gratuïtes i estan disponibles al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Podeu consultar el detall dels cursos al document adjunt a la notícia.

Arxivat a: Ciutadania
Imatge de la programació.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona