CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Boom cultural de primavera per Sant Jordi

Boom cultural de primavera per Sant Jordi

13/04/2022

Sant Jordi esclatarà a Montornès recuperant la tradicional Marató de contes i la vida al carrer. La programació començarà el dia 22 i es perllongarà fins al 30 d'abril.

Els llibres, les roses i la cultura tornaran a omplir els carrers de Montornès del 22 al 30 d'abril per celebrar la Diada de Sant Jordi. Aquest any, la festivitat recupera presència al carrer, amb tot un dia d'activitats a la plaça de Pau Picasso.

Com ja comença a ser tradició, la commemoració del Dia del Llibre i de les Roses s'iniciarà la nit anterior, amb una revetlla que enguany tindrà lloc al Teatre Margarida Xirgu amb l'espectacle d'improvisació musical "No sé com gloses", de la companyia Sotabosc Produccions. Abans, petits i grans hauran pogut participar en un joc de pistes a càrrec de la Penya Els Bartomeus.

El dia gran, el dissabte 23 d'abril, la plaça de Pau Picasso acollirà paradetes de llibres, roses, artesania i de diverses entitats del poble; així com l'exposició "Una imatge, mil paraules", que a més, es podrà veure fins al 13 de maig a la Biblioteca.

I precisament la Biblioteca, a les 11 h, oferirà la XV Marató de Contes. La jornada continuarà amb combo cultural de folk, sardanes i una ballada de gegantonets.

Durant la tarda, s'anunciaran les persones guanyadores del joc "Endevina-la" que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística amb la col·laboració de la Unió de Botiguers.

El cinema i les arts escèniques, també protagonistes

Sota el títol "Boom cultural de primavera", les activitats per celebrar Sant Jordi continuaran fins al 30 d'abril.

La programació inclou una conferència al jaciment romà Mons Observans amb motiu del Dia Internacional dels Monuments; una marató musical a càrrec de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre, i l'espectacle familiar "Terra" de la companyia Silver Drops, en el marc de la programació "Montornès aixeca el teló".

A més, a l'Espai Cultural Montbarri es projectarà la pel·lícula "Mediterráneo" dins el Cicle Gaudí. La sessió comparà amb la presència del director del film, Marcel Barrena.

Els pressupostos participatius Kosmos també tindran cabuda dins aquest boom cultural amb la jornada "Arterízate" el 30 d'abril, al Centre Juvenil Sputnik.

Arxivat a: Cultura i festes
Boom Cultural de primavera - Sant Jordi 2022

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona