El primer alcalde de la democràcia a Montornès, Félix Montero, va ser l’encarregat de fer el pregó de les Festes de Sant Joan. Durant el cap de setmana el veïnat ha gaudit de les festes amb alegria i civisme
Coincidint amb el 50 aniversari de la construcció dels primers habitatges de Montornès Nord, les Festes de Sant Joan, organitzades per l'Associació de Veïns de Montornès Nord, amb el suport de l’Oficina del barri i de l’Ajuntament, han arribat enguany carregades de significació històrica.
El nom del pregoner es va mantenir en secret fins l’últim moment. Es tractava de Félix Montero, que va ser alcalde de Montornès entre 1979 i 1986.
Tal com recull el Diccionari d’alcaldes del Vallès Oriental, durant el seu mandat, el dels primers anys dels Ajuntaments democràtics, va dur a terme una política de planificació i millores socials que culminà amb l’aprovació del Pla General d’Ordenació de 1983. Durant aquells anys es va inaugurar la nova escola de Can Parera, el primer institut del poble, el Casal de Cultura, el Centre de Salut Municipal, els dos casals de la gent gran (un al centre i l’altre a Montornès Nord) i van començar les emissions de Ràdio Montornès.
Félix Montero va viatjar des de Madrid, on resideix actualment, per participar a les Festes de Sant Joan. Dilluns se li va retre un petit homenatge a l’Ajuntament, on va signar al llibre d’honor.
Sant Joan amb civisme
A diferència del que ha passat a altres poblacions, els veïns de Montornès han donat una lliçó de civisme durant la revetlla. No s’ha registrat cap incident destacat amb el mobiliari urbà ni hi ha hagut cap contenidor cremat al poble.
La paella (que va aplegar més de 500 persones), i les activitats nocturnes a la plaça del Poble han estat les propostes més multitudinàries.
Periòdicament rebràs un e-mail amb un resum del que es publica en aquest web.