CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Parlem de llibres: "Història d'un piano", de Ramon Gener

Parlem de llibres: "Història d'un piano", de Ramon Gener

Dia i hora: dimarts 01/10/2024 a les 18:00

Lloc: Biblioteca de Montornès (c. de Can Parera, 34)

El llibre "Història d'un piano", de Ramon Gener, centrarà la primera tertúlia Parlem de llibres d'aquest curs a la Biblioteca.

Les persones aficionades a la literatura es retrobaran a la Biblioteca l'1 d'octubre, a les 18 h, per reflexionar al voltant del llibre Història d'un piano, de Ramon Gener.

Sinopsi: "El protagonista de la novel·la troba el piano de so vellutat que sempre havia volgut en una petita botiga del barri de Gràcia. En Janusz Borowski, un home misteriós nascut en un bosc a l’est de Polònia, l’adverteix que es tracta d’un piano molt especial que ha de cuidar. El piano de cua, amb el número de sèrie 31887, és un Grotrian-Steinweg construït a Brunsvic (Alemanya) l’any 1915. La descoberta d’un secret ocult al seu interior el portarà a iniciar un llarg viatge en un relat que recorre la història d’Europa del segle XX."

L'escriptor Enric Gomà conduirà la sessió. Les tertúlies tenen com a objectiu compartir impressions sobre un mateix llibre per enriquir la lectura individual amb nous matissos.

L'activitat és gratuïta i requereix d'inscripció prèvia al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), al telèfon 93 568 65 30 o a les xarxes socials de la Biblioteca.

Arxivat a: Cultural, Lúdica, Sociocultural
Portada del llibre.
Portada del llibre.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona