CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > "Les entitats al dia": Heu de sol·licitar el certificat digital i no sabeu per on començar?

"Les entitats al dia": Heu de sol·licitar el certificat digital i no sabeu per on començar?

Dia i hora: dimecres 03/07/2024 a les 19:00

Lloc: Hotel d'Entitats (carrer de Blas Infante, 7. 2a planta)

La programació formativa de 2024 continua amb una sessió centrada en l'obtenció del certificat digital.

El Departament de Participació Ciutadana ha organitzat una nova edició del programa formatiu Les entitats al dia, adreçat al teixit associatiu del municipi. Des del 2015 es duen a terme cursos per millorar la gestió funcional de les associacions i dels projectes que impulsen, així com assessorament i acompanyament.

El segon dels quatre cursos programats aquest any tindrà lloc el 3 de juliol, a les 19 h, a l'Hotel d'Entitats, i està anomenat Heu de sol·licitar el certificat digital i no sabeu per on començar?.

"El certificat digital de representant d'entitat és el mitjà d’identificació electrònic oficial per a persones físiques i jurídiques. Des del 2016, totes les entitats estan obligades a relacionar-se amb les administracions públiques per mitjans electrònics. Això vol dir que necessiten el certificat per gestionar tràmits i transaccions electròniques amb seguretat i validesa legal amb l'Agencia Tributària, la Seguretat Social, en la signatura de factures electròniques, la gestió de subvencions, en tràmits al registre de l’Ajuntament, la gestió de tributs locals... En aquesta sessió pràctica us guiarem en els tràmits que cal fer per a l’obtenció del certificat digital de representant d’una entitat."

Les inscripcions són gratuïtes i estan disponibles al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Podeu consultar el detall dels cursos al document adjunt a la notícia.

Arxivat a: Formativa, Informativa, Social
Imatge de la programació.
Imatge de la programació.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona