CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Presentació del llibre "Ànimes entre les dents" amb l'autor, Borja Duñó

Presentació del llibre "Ànimes entre les dents" amb l'autor, Borja Duñó

Dia i hora: dissabte 25/05/2024 a les 11:00

Lloc: Can Xerracan (plaça dels Països Catalans, 1)

Al pati de Can Xerracan, l'escriptor Borja Duñó presentarà una novel·la en què tracta el tema del veganisme. L'acte inclourà un vermut vegà per a les persones assistents i una petita exposició amb imatges i infografies.

El veïnat podrà conèixer de primera mà el llibre Ànimes entre les dents (Saldonar, 2024) el dissabte 25 de maig, a les 11 h, al pati de Can Xerracan.

L'associació local Montornès Animal ha organitzat la presentació de la novel·la al poble. L'acte comptarà amb l'autor de l'obra, Borja Duñó.

Sinopsi: "La Rínxols passa l’estiu a Alosa abans de marxar a estudiar a Austràlia amb una beca. Hi coneix el Soca, el Moris, l’Orwell, el Pigues, la Sibil·la i altres personatges humans i no humans amb qui no sempre li serà fàcil relacionar-se. Molts no entenen per què es nega a menjar animals i ella, incompresa, comença a veure el viatge com una fugida. El verí d’un escurçó complicarà les coses i acabarà sola, mirant de sobreviure en una natura implacable, salvatge i lluminosa. Ànimes entre les dents és una novel·la d’encontres feliços i desavinences, amb àpats tensos, humor negre i aventures, que aborda un dels problemes més greus, incòmodes i urgents de la nostra civilització. L’horror al qual hem condemnat els animals se’ns ha girat en contra i ja no podem seguir fent com si no existís."

Al mateix espai s'hi podrà veure una exposició d'imatges i infografies sobre el veganisme. També s'hi podran comprar alguns exemplars del llibre.

La trobada acabarà amb un vermut vegà per als i les assistents.

L'activitat compta amb el suport de l'Ajuntament de Montornès i de la papereria Enric.

L'entrada és gratuïta.

Arxivat a: Cultural, Divulgativa, Sociocultural
Cartell de l'activitat.
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona