CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Taula rodona en línia: "Què serveix davant la COVID persistent?"

Taula rodona en línia: "Què serveix davant la COVID persistent?"

Dia i hora: divendres 14/07/2023 a les 11:30

Professionals del sector de la sanitat participaran en un col·loqui sobre la COVID persistent que estarà moderat per la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès.

Amb l'objectiu d'aportar llum sobre les eines per tractar la COVID persistent, la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès ha organitzat un col·loqui en línia el divendres 14 de juliol a les 11.30 h.

Tres professionals sanitàries aportaran la seva experiència al debat, que serà moderat per les impulsores de la plataforma, Miriam Sampere i Ivonne del Pozo.

Les professionals que hi participaran són:

  • Dra. Gemma Lladós, internista de L’Hospital Germans Tries i Pujol de la Unitat de CP. Badalona.
  • Sra. Isabel Erill, psicòloga col·legiada especialista en Mindfullness i amb experiència grupal de CP. Mollet del Vallès.
  • Sra. Sandra Pérez López, Psicòloga. Referent de Benestar Emocional i Comunitari, al CAPI Baix a Mar, de Vilanova i la Geltrú, on acompanya un grup terapèutic de CP.

Les persones interessades podran seguir el col·loqui en directe al canal de YouTube de l'Ajuntament de Montornès.

La proposta compta amb el suport del Consistori.

Aportant llum sobre la COVID persistent

El setembre de 2022, la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès, amb seu a Mollet i amb més de 20 anys d’experiència, va crear una comissió específica sobre la COVID Persistent (CP) que es va encarregar d’elaborar un decàleg de 8 punts sobre necessitats detectades pel col·lectiu de persones diagnosticades.

El març de 2023, els membres de la comissió van redactar una moció a favor de les persones malaltes de CP que, setmanes més tard, aprovaven en sessió plenària els consistoris de Mollet i Montornès. 

Al text es defensa la importància i la centralitat de l’acompanyament per part del sistema públic de salut que requereixen les persones amb CP en relació a diferents àmbits de la seva salut, com la rehabilitació fisioterapeuta, la rehabilitació cognitiva i l’acompanyament en la salut mental individual i grupal. També es reivindiquen derivacions acurades a les especialitats i un bon diagnòstic.

Arxivat a: Divulgativa, Informativa, Social
Cartell de l'activitat.
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona