CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Paradeta de la cooperativa de l'Escola Palau d'Ametlla al mercat setmanal

Paradeta de la cooperativa de l'Escola Palau d'Ametlla al mercat setmanal

Dia i hora: divendres 03/06/2022 de les 9:15 a les 12:00

Lloc: Plaça de Pau Picasso

Seguint amb el projecte Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE), el 3 de juny al matí la cooperativa de l'Escola Palau d'Ametlla posarà una paradeta a la plaça de Pau Picasso per vendre les manualitats que ha elaborat.

L’alumnat de 5è de l'Escola Palau d'Ametlla que enguany participa en el projecte Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) ha treballat de valent per tirar endavant la seva cooperativa. En els darrers mesos, els nens i les nenes s’han format en l’àmbit del cooperativisme i han produït manualitats que vendran per recaptar fons per a diverses entitats del poble.

Igual que l’any passat, els infants posaran una paradeta al mercat setmanal de la plaça de Pau Picasso per realitzar la venda. El 3 de juny, de 9.15 a 12 h, la cooperativa The White Tigers de l’Escola Palau d’Ametlla vendrà manualitats a favor de l'associació Globus pels Valents.

Arxivat a: Infantil, Social
Infants de les cooperatives de l'Escola Palau d'Ametlla venent manualitats a favor de Globus pels Valents, dins del projecte CuEmE.
Infants de les cooperatives de l'Escola Palau d'Ametlla venent manualitats a favor de Globus pels Valents, dins del projecte CuEmE.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona