CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Inauguració de la 3a exposició "Dones al Descobert"

Inauguració de la 3a exposició "Dones al Descobert"

Dia i hora: divendres 04/03/2016 a les 18:00

Lloc: Centre Juvenil Satèl·lit

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, el jovent ha pintat un seguit de retrats de figures femenines que han tingut un paper important a la història

Aquest divendres s'inaugura l'exposició Dones al Descobert, una iniciativa que impulsa l'Espai Jove Satèl·lit des de fa tres anys i que posa en relleu el paper de les dones a la història.

Al llarg de dues setmanes, 20 joves han pintat 10 figures femenines representatives de diversos àmbits, com Mariana Pineda, liberal espanyola del segle XIX que va ser executada durant la restauració de Ferran VII, o Sarojini Naidu, poetessa i activista per la independència de la India. 

Els mateixos joves s'han encarregat de tot el procés, des de la selecció de les dones a retratar fins al disseny i la creació de les pintures que han realitzat amb una tècnica mixta sobre un suport de fusta. 

La mostra Dones al Descobert itinerarà pels instituts del poble i per diferents equipaments municipals, i, en aquesta edició anirà acompanyada d'un catàleg amb els 30 retrats que sumen les tres edicions.

La inauguració de l'exposició, que tindrà lloc al Centre Juvenil Satèl·lit, anirà acompanyada d'uns cocktails saludables preparats pels mateixos joves.

L'activitat està inclosa al programa del Dia Internacional de les Dones.

Arxivat a: Cultural, Juvenil, Pedagògica, Social, Sociocultural
.
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona