CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Matinal per visitar les torres de telegrafia de Montornès, Granollers i Figaró - Montmany

Matinal per visitar les torres de telegrafia de Montornès, Granollers i Figaró - Montmany

Dia i hora: diumenge 11/10/2015 a les 9:00

Lloc: Sortida: 9 h Estació d'autobusos de Granollers. 9.30 h Ajuntament de Montornès

Per tancar la programació d'activitats de les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya s'ha organitzat una excursió a les torres de Can Bosquerons, de Can Casaca, i de Puiggraciós.

Els ajuntaments de Montornès i Granollers proposen un matí de caminades i cultura per concloure el programa de les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya.

Es farà una visita a tres torres de telegrafia de l'entorn: la torre de Can Bosquerons (Montornès del Vallès), la torre de Can Casaca (Granollers), i la torre de Puiggraciós (Figaró - Montmany).

Els tres edificis es van emprar, durant la primera meitat del segle XIX, per a comunicacions militars entre Barcelona i Vic, a través d'un sistema de senyals que es visualitzaven d'una torre a l'altra. 

L'excursió es podrà iniciar a les 9 h a l'estació d'autobusos de Granollers, o bé a les 9.30 h a l'Ajuntament de Montornès.

Els organitzadors recomanen portar calçat còmode, aigua i roba d'abric. En cas de pluja, la sortida s'ajornarà al diumenge 18 d'octubre.

Les inscripcions són gratuïtes i es podran formalitzar fins al dia 5 d’octubre, al web del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelonahttp://www.apabcn.cat/ca_es/agenda/Pagines/VisitaTorresdeTelegrafia.aspx, al telèfon 93 879 01 76 o per correu electrònic a(Necessites javascript per veure aquest correu-e).

 

Arxivat a: Cultural, Divulgativa, Sociocultural
La torre del Telègraf de Montornès
La torre del Telègraf de Montornès
Torre de Can Casaca de Granollers (granollers.cat)
Torre de Can Casaca de Granollers (granollers.cat)
Torre de Puiggraciós de Figaró-Montmany (wikiloc.com)
Torre de Puiggraciós de Figaró-Montmany (wikiloc.com)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona